درباره آسانسور

معرفی کامل موتور گیربکس الکو

موتور گیربکس الکو

موتور گیربکس الکو جزء بهترین و پرکاربردترین قطعات موجود در بازار است. این نوع موتور گیربکس از کیفیت و کارایی بالایی برخوردار می باشد. انواع مختلف موتورهای گیربکس توسط شرکت معتبر الکو تولید و به بازار عرضه می شوند. هر کدام از این نوع موتورها کارایی مخصوص به خود را دارند. قبل از خرید موتور گیربکس باید با ویژگی های آن آشنا شوید. در اینجا قصد داریم مفهوم موتور گیربکس را برای شما توضیح دهیم.

تعریف موتور گیربکس الکو

موتور گیربکس نیرو محرکه آسانسور به حساب می آید. در واقع بخش اصلی آسانسور است. موتور گیربکس ترکیبی از الکترو موتور و گیربکس کاهنده دور می باشد. موتورهای گیربکس با ایجاد گشتاورهای بزرگ برای موتورهای کوچک بسیار مناسب هستند. وظیفه موتور گیربکس تولید گشتاوری بالا در سرعت کم است.

قبل از خرید موتور گیربکس باید به دو نکته بسیار مهم توجه کنید. شما باید مقدار سرعت و گشتاور در شفت خروجی گیربکس را تعیین کنید. موتورهای گیربکس الکو متناسب با شرایط آب و هوایی کشور در انواع مختلف از قبیل 5و5، 1و6، 3و7 کیلو وات تولید و به بازار عرضه می شوند. موتور گیربکس الکو با قیمت بسیار مناسب در اختیار مشتریان قرار می گیرد. این نوع موتور گیربکس توانسته است نظر و اعتماد مشتریان را به خود جلب کند.

دلیل جذابیت موتور گیربکس الکو

دلیل جذابیت موتور گیربکس الکو

 

چرا موتور گیربکس الکو بسیار پرطرفدار است؟

شرکت الکو از سابقه طولانی در زمینه تولید موتور گیربکس برخوردار است. این شرکت معتبر در راستای نیاز مشتریان نسبت به تولید اقدام می کند. از طرفی با توجه به شرایط اقتصادی موجود قیمت موتورهای وارداتی بسیار زیاد شده است. موتورهای گیربکس الکو از نظر کیفیت و کارایی با برندهای خارجی رقابت می کنند. اما قیمت موتورهای گیربکس الکو با نوع خارجی آن بسیار متفاوت است. قیمت مناسب موتورهای الکو باعث جلب نظر تمام مشتریان شده است.

موتورهای گیربکس الکو به دلیل دارا بودن گواهی نامه استاندارد ملی، گواهی نامه از شرکت های اروپایی و خارجی از اعتبار بالایی در بین مشتریان برخوردار می باشد. به همین دلیل میزان تقاضا و رضایت مشتریان از موتور گیربکس الکو افزایش پیدا کرده است. همچنین شرکت الکو با ارائه خدمات پس از فروش تمامی نیازهای مشتریان خود را برطرف می کند. بنابراین مشتریان با انتخاب الکو از هر نظر خیالی آسوده خواهند داشت.

تاریخچه شرکت الکو

شرکت الکو در سال 1389 نسبت به طراحی انواع مختلف موتورهای گیربکس اقدام به طراحی کرد. این شرکت به دلیل دارا بودن نیروهای مجرب و متخصص توانست در سال 1391 موتور ایرانی به همراه گواهی نامه اتحادیه اروپا ISO و CE-9001 تولید و روانه بازار کند. شرکت الکو با بکارگیری دستگاه های مجهز و پیشرفته توانسته است سهم بزرگی از بازار صنعت کشور را به خود اختصاص دهد.

انواع موتور گیربکس الکو

انواع موتور گیربکس الکو

 

نیروهای مجرب شرکت الکو با حضور در نمایشگاه های بین المللی و بازدید از کارخانجات مطرح در سراسر دنیا همواره علم خود را به روز می کنند. از اینرو این شرکت معتبر توانسته است پاسخگوی تمامی نیازهای مشتریان عزیز باشد. کیفیت تمامی محصولات شرکت الکو زیر نظر کارشناسان متخصص مورد بررسی قرار می گیرد. از اینرو مشتریان می توانند از کیفیت و کارایی محصولات الکو بهره مند شوند.

انواع مختلف موتور گیربکس الکو

موتور گیربکس بخش اصلی آسانسور و در واقع قلب سیستم به حساب می آید. جعبه دنده با دریافت نیرو می تواند قدرت موتور را افزایش دهد. موتور گیربکس به عنوان یک نوع موتور الکتریکی از سرعت چرخش بالا و قدرت کم برخوردار است. وظیفه گیربکس انتقال توان مکانیکی از منبع مولد به مصرف کننده می باشد. به عبارت دیگر گیربکس با دریافت نیروی موتور قادر است قدرت موتور را افزایش داده اما سرعت چرخش را کاهش دهد. بنابراین موتور گیربکس گشتاور و سرعت چرخش مورد نیاز را تامین می کند.

موتور گیربکس الکو

موتور گیربکس الکو

موتور گیربکس الکو در انواع مختلف تولید و روانه بازار می شوند. از انواع مختلف موتور گیربکس می توان به موتور تک سرعته ی گیربکسی و موتور دو سرعته ی گیربکسی اشاره کرد. موتور های تک سرعته نیرو را به آسانسور انتقال می دهند. همانطور که از نام این نوع موتور ها پیداست فقط یک سرعت برای آسانسور ایجاد می کنند. هر زمان که کابین آسانسور به طبقه مورد نظر برسد توسط ترمز متوقف می شود.

موتورهای دو سرعته از دو سرعت و دو سیم پیچ جهت حرکت آسانسور برخوردار هستند. موقع استارت حرکت موتور تند است. اما دور این نوع موتورها موقع توقف کابین های آسانسور کند می شود. برای کاهش ضربات ناشی از شتاب اولیه فلایول یا چرخ طیار تکانه های موتور را به خود جذب می کند. در اینصورت حرکت سیستم آرامتر و نرم تر می شود.

مزایا و معایب موتور گیربکس الکو

مزایا و معایب موتور گیربکس الکو

از معایب موتورهای دو سرعته می توان به مصرف زیاد برق در این سیستم ها اشاره کرد. زیرا استارت های ناگهانی موتور برق زیادی را مصرف می کنند. همچنین استارت و استپ های ناگهانی سبب کاهش طول عمر قطعات آسانسور می شوند. البته فلاوبل ها تعداد ضربات را کاهش می دهند. اما این نوع ضربات نقش موثری در کاهش دوام قطعات آسانسور دارند.

اگر در این زمینه سوالاتی داشتید میتوانید از طریق نظرات همین صفحه یا همینطور از طریق تماس با ما با تیم  behsavaran در میان بگذارید ما نیز سعی خواهیم کرد در کمترین زمان ممکن پاسخ گوی شما عزیزان باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.